SOUTH RESEARCH

Towards fair chances for everyone – everywhere

Wendy Michaux

wie_{68f17b92-9719-f068-ecc3-7ef8da43132Wendy Michaux (°1976) is sinds december 2005 Office Manager bij South Research. Zij studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen met als specialisatie Internationaal Zakenwezen. Ze vulde haar studie aan met een bijkomende Master in Financiën en Fiscaliteit.

De eerste jaren van haar loopbaan werkte ze in de financiële sector, waar ze ervaring opdeed in een commercieel-technische functie. Daarnaast heeft Wendy een grote interesse ontwikkeld voor andere culturen en voor de problematiek van ontwikkelingssamenwerking, armoede- en milieubeleid.

De functie van Office Manager biedt haar de mogelijkheid om haar interesse in financieel beheer en haar maatschappelijk engagement te combineren. Wendy zorgt voor een goed verloop van de administratie en boekhouding. Ze faciliteert de interne afstemming binnen het team en verzorgt de externe communicatie van de organisatie. Ze bijt zich vast in alle sociaal- en verzekeringsrechterlijke aspecten die bij de werking van South Research komen kijken en ondersteunt de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten. Wendy heeft een ruime talenkennis: Nederlands (moedertaal), Frans, Engels, Duits en Spaans.

Haar belangrijkste werkdomeinen zijn:

  • Financieel beleid en boekhouding
  • Personeelsbeleid
  • Interne en externe communicatie
  • Sociaal- en verzekeringsrechterlijke zaken
  • Praktische en administratieve ondersteuning van de consultants

Contactgegevens Wendy

South Research CVBA-VSO, Leuvensestraat 5/2, 3010 Kessel-Lo, België
+32 (0)477-58.31.29
wendy.michaux@southresearch.be

Keer terug